Filed under:
|
Ekspertë ushqimorë kanë vërtetuar se konsumi i shumtë i turshive është nga faktorët kryesor të kancerit në stomak.
Llojet e ndryshme të turshive sidomos turshia e hudhrave që përmban sasi të mëdha nitrike është një nga faktorët kryesor të krijimit të kancerit sidomos në stomak.
Konsumi i vazhdueshëm i turshive shkakton korrozionin e kockave tek përdoruesit, sedimentin e lëngut të kyçeve dhe tek disa persona krijon dobësi të forta madje edhe epilepsi.
Konsumi i vazhdueshëm i turshive shkakton korrozionin e kockave tek përdoruesit, sedimentin e lëngut të kyçeve dhe tek disa persona krijon dobësi të forta madje edhe epilepsi.
Turshitë krijojnë një oreks të rremë tek përdoruesi dhe pengojnë ngrënien e plotë, shkaktojnë pasoja anësore si probleme me nervat, çrregullime të sistemit të tretjes si plaga në stomak dhe duodenale, dhimbje në kocka, osteoporozën, dobësim të përgjithshëm të trupit dhe dobësim të sistemit nervor.
About this blogger theme
Save the Queen blogspot template is the first template I have created. This is free, supported and ready for download. If you have any questions feel free to leave your comment on my weblog. Hope you like it. Enjoy!
Save the Queen blogspot template is the first template I have created. This is free, supported and ready for download. If you have any questions feel free to leave your comment on my weblog. Hope you like it. Enjoy!
No comment yet
Turshitë, pasojat dhe dëmet që i shkaktojnë shëndetit
Turshitë, pasojat dhe dëmet që i shkaktojnë shëndetit
Foto Humori

Bukuroshja e dites

Bukuroshi i dites

Add your comment below